Tattoo krema

Lux Factor tattoo krema za održavanje i njegu tetovaže

Odlučili ste se tetovirati, te ste proteklih nekoliko mjeseci razmišljali o tome što želite staviti na sebe i nositi kao ukras na svome tijelu cijeli život. Napokon ste skupili hrabrosti i dogovorili termin tetoviranja sa tattoo majstorom i tetovirali dugo željeni tekst ili sliku na svoje tijelo. Pomislili ste da je to to, no prava bitka tek počinje. Kako bi što bolje zarasla, potrebno je tetovažu pravilno tretirati i brinuti o njoj prvih dva tjedna intenzivno. No i nakon dva tjedna kako bi boja bila što kvalitetnija i tetovaža što bolje izgledala potrebno je koristiti neke kreme, a Lux Factor tattoo krema pokazala se je kao odlično rješenje.

Briga o tetovaži nakon tetoviranja

Odmah po završetku tetoviranja započinje njega tetovaže, a kako bi se spriječila bilo kakva kemijska reakcija ili infekcija zbog ubrizgavanja tinte u tijelo, potrebno je detaljno paziti na tetovažu. Lux Factor Nano Shock tattoo krema nije pogodna za nove tetovaže, već se koristi nakon 3 tjedna od tetoviranja, kada tetovaža u potpunosti zaraste.

Tattoo krema

Do tada, potrebno je tetovažu redovno mazati i brinuti o njoj kako bi što kvalitetnije zarasla i kako se rana ne bi sušila. Upravo zbog toga nekoliko puta dnevno potrebno je tetovažu isprati u mlakoj vodi, bez ikakvih šampona ili sapuna koji bi mogli izazvati alergijsku reakciju, te nakon toga namazati u tankom sloju s kremom, kako bi tetovaža mogla disati. Jedna od najpoznatijih krema koje se koriste nakon tetoviranja za bolje zacijeljene tetovaže zasigurno je Bepanthen mast, a moguće ju je kupiti u svakoj ljekarni.

Komplikacije nakon tetoviranja

Iako se u većini slučajeva ne dešavaju, uvijek je pametno znati što učiniti u slučaju da se dese. Pri svakom tetoviranju u tijelo se ubrizgava tinta koja je strano tijelo, te se na području tetoviranja stvara rana, te je moguće da dođe do gnojenja ili nekakve alergijske reakcije.

U slučaju bilo kakvog osipa ili većeg crvenila oko tetovaže, gnojenja, temperature ili mučnine, te bilo kakve druge neuobičajene reakcije potrebno je javiti se na hitnu pomoć gdje će vam djelatnici prema potrebi dati cjepivo protiv alergije ili antibiotike.

Kako bi se smanjila mogućnost neželjenih reakcija i dovelo do najboljeg zacijeljena tetovaže, tetoviranje se preporučuje na kraju radnog tjedna. Stvaranje površinskog sloja kože iznad tetovaže traje dan ili dva, stoga je poželjno da nakon tetoviranja tetovaža bude što bolje tretirana i održavana. U radnim uvjetima to je teško, no ukoliko ste se na tetoviranje odlučili u petak imate cijeli vikend za brigu oko tetovaže. Nakon zacijeljivanja koje traje oko 2 tjedna, kako bi se tetovaža što bolje održavala preporučuje se tattoo krema koja će tintu održati što boljom.

Briga o staroj tetovaži

Tetovaže s godinama blijede i gubi se boja tinte, stoga je potrebno redovno brinuti o njima kako bi izgledale što bolje i kvalitetnije. Upravo tattoo krema iz Lux Factorove kolekcije donosi patentiranu formulu s višenamjenskim djelovanjem za brigu oko svih vrsta tetovaža. Nano Shock je profesionalna krema namijenjena za njegu tetovaže, a ova hidratantna i hranjiva krema učiniti će vašu tetovažu znatno boljom.

Tattoo krema

Jedinstvena kombinacija sastojaka uz dodatak vitamina E djeluje nježno i hranjivo, a uz razne druge sastojke ova krema se je pokazala odličnom za sve tipove kože i tetovaže. Svaki sastojak kreme ima svoju ulogu u ovoj savršenoj kombinaciji sastojaka kojom se Nano Shock tattoo krema iz Lux Factora može pohvaliti.

Sastojci Lux Factor Nano Shock

Od antioksidansa polidatina koji pruža njegu nadraženoj koži uništavajući slobodne radikale, te djelujući protuupalno, pa sve do bademovog ulja koji ima bogat postotak raznih vitamina, tattoo krema Nano shock može se pohvaliti savršenim sastojcima. Shea maslac regenerira stanice kože, te sprječava razvoj bilo kakvih infekcija zbog svojih antibakterijskih svojstava. Osim toga on također regenerira kožu i čini je mekšom i vlažnijom.

Visoki zaštitni faktor kojim se ova tattoo krema može pohvaliti štiti vašu tetovažu od štetnih UVB i UVA zraka, a tetovaže bi se konstantno trebale štititi od sunca.

Kupnja tattoo kreme Lux Factor

Kupnja Lux Factor Nano Shock tattoo kreme moguća je u svega par klikova mišem online, na službenoj stranici lux-factor.com/hr/. Kupovina je 100% sigurna, garancija je 30 dana i u slučaju bilo kakvih problema proizvod se može vratiti. Još jedan plus u odnosu na mnoge druge web shopove je mogućnost plaćanja po uzeću, a za bilo kakvu pomoć ili informacije možete se javiti na broj 01 330 93 65.

Pročitajte više o tome kako je NYX kozmetika sve popularnija te da sve više žena traži tu kozmetiku. Tako se i ne čudi što su se mnoge internetske trgovine odlučile u svoju ponudu ubaciti upravo proizvode iz njihovog bogatog asortimana.

Slični postovi: