Djeluju li zaista kreme protiv bora

Bez obzira koliko je svjećica na torti lijepa i njegovana koža je naš najljepši nakit i prva stvar koju će svaka osoba primijetiti na nama. Isto tako, naša koža je prvi pokazatelj načina života te brige o vlastitom zdravlju te vanjskom izgledu. Neizbježna i neželjena pojava na našoj koži, odnosno na našem licu su bore. Nastanak bora je moguće usporiti zdravom prehranom, brigom o dovoljnom unosu vode te zaštitom od štetnih sunčevih zraka.

Nažalost, nije moguće u potpunosti spriječiti nastanak bora, no u velikoj mjeri ih je moguće smanjiti, odnosno usporiti njihov nastanak te zadržati zdrav i mladenački izgled kože. Najbolja krema protiv bora je svakako 4D Hyaluron koja zaglađuje i uklanja bore na različitim tipovima kože. Ukoliko se radi o dubokim borama, te je korištenjem kreme stranka započela u kasnijoj životnoj dobi bore će biti izrazito manje vidljive te zaglađene. Bore koje su nastajale godinama neće biti u potpunosti uklonjene, ali će njihova vidljivost biti smanjena te će isto tako tonus kože, te hidtratizacija lica biti nedvojbeno vidljivi.

Kako djeluju kreme protiv bora?

Ako se pitate kako djeluju kreme protiv bora one sadrže sastojak hijaluron koji veže stanice vode te tako osigurava hidratiziranost kože te njezinu elastičnost. Naviša razina hijalurona u tijelu je u dvadesetim godinama. Starenjem se razina hijalurona smanjuje te se pojavljuju bore kao rezultat smanjene hidratiziranosti.

Kreme protiv bora djeluju tako da u dubini kože (dubinski sloj kože – hipodermis) nadoknađuju sastojke kože koji su izgubljeni starenjem kože. Kao rezultat unosa manjkajućih sastojaka koži se vraća prirodan, zdrav izgled te nestaju bore budući da je povećana hidratiziranost i elastičnost kože.

Ne zaboravite – Lux-Factor ima i svoj Facebook profil.

Kako provjeriti učinkovitost kreme protiv bora?

Na hrvatskom tržištu je dostupna jedna od najboljih krema protiv bora koja će osigurati da vidite prve rezultate već nakon dva tjedna korištenja prema uputama. Krema 4D Hyaluron sadrži prirodne sastojke poput bademovog ulja, europskog hijalurona te mnogih drugih koji osiguravaju sigurno korištenja na osjetljivom području oko očiju.

Krema 4D Hyaluron nosi titulu najbolje kreme protiv bora zahvaljujući sigurnoj upotrebi na području oko očiju, na području lica, vrata i dekoltea. Jednom kremom uklanjate bore na više kritičnih područja kože.

Slični postovi: