NYX kozmetika

NYX – od skromnih početaka do planetarne popularnosti

Volite li šminku, sigurno znate koliko je bitno kupovati kvalitetne i dugotrajne proizvode. Osim što ćete s njima lakše postići željeni izgled, dugoročno gledano vaša će vam koža biti zahvalna. Iako kvalitetni profesionalni proizvodi cijenom često mogu zastrašiti kupca, pogotovo ako se radi o početniku koji uči putem pokušaja i pogreške, istina je da, nosite li svaki dan šminku morate u obzir uzeti i njen utjecaj na kožu.

Također se morate upitati kolika je zapravo ušteda i da li je ona vrijedna utjecaja koju nekvalitetna šminka ima na kožu. Tražite li pouzdanu, dugotrajnu i kvalitetnu šminku za čije kvalitete jamče mnogi profesionalci, vrijeme je da zavirite u NYX ponudu proizvoda.

Početci ove kozmetičke marke

Marka koja ove godine slavi 20. rođendan, NYX, svjetlo dana ugledala je 1999. u Los Angelesu. Njena osnivačica, Toni Ko se u Sjedinjene Američke Države iz današnje prijestolnice industrije ljepote, Južne Koreje, doselila sa trinaest godina. U vremenu provedenom u SAD-u primijetila je kako na tržištu nedostaje kvalitetne, a svejedno cjenovno pristupačne kozmetike koja je odgovarala njenom stilu.

NYX kozmetika

S vremenom, Toni je shvatila kako je šminka njena strast te se odlučila na rizik – 1999., uz pomoć zajma od 250 tisuća dolara, kupila je prostor od 55m2 i osnovala NYX . Dokaz da na tržištu nedostaje upravo ono što ova marka nudi došao je već sa prvim proizvodom, jumbo olovkama za oči, koje su u prvoj godini proizvodnje donijele oko dva milijuna dolara profita. Ovaj uspjeh bio je samo vjetar u leđa Toni i njezinom brandu .

Brand za moderno doba

U početcima, NYX proizvodi prodavali su se samo profesionalnim kozmetičarima i make up artistima, no kako se dobar glas daleko čuje, Toni je ubrzo prodaju proširila i na masovno tržište. Iako je prodaja u ranim 2000-im bila dobra, prava eksplozija dogodila se spletom okolnosti dva događaja.

NYX kozmetika

Informatička revolucija je učinila ovaj brand popularnim i često spominjanim brandom na internetu, kojeg su pozitivno ocjenjivali mnogi zaljubljenici u modu. Smatra se jednim od prvih brandova koji je utjecaj društvenih mreža iskoristio u marketinške svrhe, partnerstvom s mnogim utjecajnim ličnostima.

Pristupačne cijene kozmetičkih proizvoda

Drugi događaj veoma bitan za rast popularnosti NYX kozmetike je ni više ni manje no ekonomski krah 2008. godine. U to doba prodaja u popularnim trgovinama kozmetike naglo je pala, jer su cijene šminke bile previsoke za tadašnji standard kupaca.

NYX je, s druge strane, kucima nudio cijene kozmetike iz drogerije, ali kvalitetu profesionalnih kozmetičkih proizvoda, što je mnoge kupce dodatno oduševilo. Tako je postao ozbiljna konkurencija svim profesionalnim markama, ali i cijelim lancima kozmetičkih trgovina, jer je svojom cijenom i kvalitetom odgovarao svim zahtjevima korisnika. Uspjeh koji je bilo nemoguće ne zamijetiti privukao je pažnju tvrtke L’Oréal, koja ga je 2014. kupila, omogućavajući mu širenje i van granica SAD-a.

Tečajevi šminkanja

Kako bi svojim korisnicima pružio mogućnost da se što više igraju sa šminkom, NYX je 2018. godine pokrenuo Masterclass program u kojemu su zajedno s profesionalnim šminkerima i popularnim beauty influencerima pokrenuli tečaj šminkanja prilagođen svima – od početnika pa sve do iskusnih znalaca.

NYX kozmetika

Osim što organiziraju tečajeve uživo, u kojima imate priliku iz prve ruke vidjeti kako to rade profesionalci, NYX je također pripremio i online tečaj u kojemu osnove šminkanja također možete naučiti iz javno dostupnih i besplatnih videa, u kojima je svaki korak pomno objašnjen i prikazan. Istinska briga za želje i potrebe korisnika, kao i kvaliteta proizvoda osigralu su mu mjesto kao jednom od najpopularnijih brendova kozmetike u svijetu danas.

Kupnja NYX proizvoda putem interneta

Budući da su NYX proizvodi sve popularniji te da su postali želja mnogih žena, ne čudi što su se mnoge internetske trgovine odlučile u svoju ponudu ubaciti upravo proizvode iz njihovog bogatog asortimana. Naravno, neke trgovine su se odlučile samo za nekoliko proizvoda, dok su neke odlučile ponuditi ogroman izbor. Jedna od takvih trgovina nalazi se iza internetske adrese Pinkpanda.hr.

Ovdje ćete pronaći iznimno velik asortiman proizvoda, dostupan u raznim varijantama. Tražite li tekući puder, na pravom ste mjestu. Brojne vrste, pogodne sve tipove kože. Tražite korektor, ista stvar. Vrlo široki asortiman. Naravno, trgovina Pinkpanda.hr vam nudi i proizvode brojnih drugih brandova, no mnogi će se tamo zaputiti posebno u potrazi za NYX proizvodima. Zato, ako i vi tražite kvalitetu, pronađite je u ovoj trgovini.

Slični postovi: