Krema za bore

I staranje kože možete usporiti

Tijekom godina, mnoge žene počinju primjećivati da se njihovo lice mijenja. Primjećuju prve bore i smeta im kako one mijenjaju prikaz emocija na njihovim licima: obično izgledaju ljutito ili nervozno pri mirovanju, iako ne osjećaju niti jednu od tih emocija.

Postoje mnogi načini da se riješite bora: skuplji način su operacije i razni zahvati ili pak injekcije. Ipak, ne morate raditi ovakve invazivne tretmane koji su najčešće jako skupi: krema za bore i da pokušate biti što brižniji u njezi svog lica učiniti će svoje.

Krema za bore više nije luksuz

Iako se korištenje krema za bore preporučuje već od šesnaeste godine, većina žena to krene raditi tek kad su prve bore vidljive. Ipak, ništa nije potpuno nepovratno.

Krema za bore

Krema za bore s hijaluronskom kiselinom, retinolima i raznim derivatima vitamina A ili B najčešći su i najpametniji izbor pri kupovini. Obratite pažnju na svako pakiranje upravo zato što su sastojci kreme najbitnija stvar pri kupnji.

Izbjegavajte alkohole (sve što završava na –ol), parabene, sulfate i slične tvari koje ne samo da isušuju kožu, već mogu uzrokovati brže starenje.

Slični postovi: