USB ključevi

USB ključevi ili USB stickovi

USB ključevi ili, nešto poznatije, USB stickovi, uređaji su za pohranu datoteka. Oni su izuzetno praktični jer su prenosiva memorija i možete ih sa sobom nositi u školu, na fakultet, na posao, prijateljima…

Koje su prednosti USB ključeva?

Prvenstveno, njihova veličina. Za razliku od hard diskova i DVD-a, oni su jako maleni i najčešće se mogu staviti čak i na ključeve. Tako ih nikad nećete zaboraviti i uvijek će vam biti pri ruci.

Omjer cijene i kvalitete je izuzetan! Danas kvalitetne USB ključeve možete naći gdje god želite i njihova je memorija odlična s obzirom na cijenu.

Također, oni mogu imati ogroman kapacitet s obzirom na svoju veličinu. Postoje USB ključevi koji imaju i do nekoliko terabajta memorije te na njih možete staviti zaista izuzetnu količinu podataka!

USB ključevi vrlo su praktični i za trenutačni prijenos između vaših uređaja kod kuće s obzirom da su danas popularni i oni dijelovi za mobitel koji onda imaju utor za USB ključ: tako možete bez kablova prenositi datoteke s laptopa ili kompjutera na mobitel.

Slični postovi: