Baterije za mobitele danas su neophodan dodatak

Razni dodatci, poput auto punjača za mobitele u automobilu, tu su da nam pomognu koristiti se mobitelom dulje vremena, no većinom svi oni zahtijevaju da ste u blizini izvora struje. Želite li biti sigurni kako ćete imati dovoljno baterije čak i kada ste u pokretu, najbolja opcija sigurno je baterija za mobitel.

Prije svega provjerite kapacitet baterije za mobitel

Isto kako baterija na vašem mobitelu ima određeni kapacitet, odnosno količinu energije koju može pohraniti u sebi, tako i baterije za mobitele imaju svoj kapacitet. Kod odabira baterije za mobitel na temelju kapaciteta uvijek je bolje voditi se pravilom više je bolje, no to također može znatno utjecati i na konačnu cijenu.

Provjerite stvarni kapacitet baterije na Androidu

Ako vas više brine financijski aspekt, onda je kapacitet baterije za mobitele dobro usporediti s mobitelom, ili drugim uređajima, koje planirate puniti. Ona bi trebala imati kapacitet koji je barem isti kapacitetu uređaja koji punite, kako bi vam garantirala barem jedno punjenje od 0% do 100%.

Vrsta punjenja mobitela

Današnji mobiteli imaju relativno velike kapacitete baterija od starijih modela. To također znači da će punjenje, ako ne koristite punjače prilagođene za brzo punjenje, trajati mnogo duže, što je potrebno imati na umu i kada je riječ o dodatnim baterijama. 

Baterije za mobitele

Iako većina njih danas ima omogućeno brzo punjenje, pogotovo kada je riječ o modelima s većim kapacitetom, tražite li jeftiniju bateriju za mobitel brzo punjenje je svakako nešto na što trebate obratiti pozornost. Možete ju kupiti, na primjer u internetskoj trgovini Gizzmo.hr. Ako pak nabavite onu koja nema mogućnost brzog punjenja onda budite spremni na to da će vašem mobitelu trebati tri do četiri sata više da se u potpunosti napuni.

Slični postovi: