Promotivni tekstil - majice

Najvidljiviji način oglašavanja kroz promotivni tekstil

Iako je promocija uz pomoć promotivnog tekstila postala vrlo popularna, mnogima i dalje nisu jasne prednosti ovog načina promocije. Naime, osnovo pravilo bilo koje vrste promocije je vidljivost na tržištu kako trgovinskom, tako i poslovnom stoga je vrlo važno dobro istaknuti svoj logo, moto, ime, kontakt i slično kako biste uvijek bili na oku kupaca i poslovnih partnera.

Upravo je zbog toga promocijski tekstil toliko koristan jer nema osobe koja neće primijetiti logo na promotivnoj jakni ili majici, dok će se logo na kemijskoj olovci ili rokovniku vrlo brzo izbrisati i postat ćete nevidljivi, a to nitko ne želi.

Uštedite kod promocije, ali budite efikasni

Kao što je ranije rečeno, korištenje promotivnih kapa u svrhu promocije najjeftiniji je način korištenja promotivnog tekstila jer su kape najjeftinije. Ipak, cijena kapa vas ne treba zavarati u smislu njihove efikasnosti zbog toga što su one jednako efikasne kao i bilo koji drugi oblik tekstila za promociju.

Promotivne kape
Promotivni tekstil kao što su promotivne kape su vrlo jeftina opcija

Osim toga, promotivne kape vrlo su funkcionalne za sve vrste djelatnosti pa ćete svojim klijentima uvijek biti vidljivi što je i glavni cilj promocije.

Aktualni promotivni tekstil

Ukoliko govorimo o promotivnom tekstilu koji je aktualan u ovo doba godine tu je svakako važno spomenuti promotivne jakne, vjetrovke, kabanice te promotivne prsluke koji osim promocije i vidljivosti vaše tvrtke na tržištu klijentima pruža udobnost i toplinu. A to je svakako poželjno jer je funkcionalnost ključna u svim segmentima života pa tako i u promociji. 

Ovisno o vašem budžetu možete birati između kvalitetnijih i manje kvalitetnih modela zimskog promotivnog tekstila, a o bojama i uzorcima sami donesite odluku pazeći pritom da boje budu nosive.

Slični postovi: