Paleta sjenila

Paleta sjenila kao neizostavan dio make up torbice

Kompaktnost paleta sjenila jedna je od njihovih najvećih prednosti. Naime, ukoliko putujete i sa sobom na put ponesete samo jednu, na jednom ćete mjestu imati sve što vam je potrebno za postizanje ujednačenog make up looka. 

Isto tako, današnje palete sjenila napravljene su tako dobro da čak ne zauzimaju puno mjesta, a materijali njihove izrade sve su bolji pa nema straha od njihova pucanja i lomljenja.

Palete sjenila za profesionalne šminkere

Pravi zaljubljenici u šminku svakako teže stvaranju što veće kolekcije make up proizvoda, pa tako i ovog popularnog kozmetičkog proizvoda. Kako ne bi morali gomilati velike količine manjih komada, proizvođači kozmetika kao Mayani osmislili su velike komplete s preko 100 sjenila. Ušteda je u tom slučaju velika jer je cijena tako velikih kompleta značajno manja od cijena onih s manjim brojem sjenila.

MAYANI paleta sjenila
MAYANI paleta sjenila

Mayani nudi šarene boje i još puno toga

Jedan od kozmetičkih brendova koji se ističu velikom paletom proizvoda je brend Mayani kozmetike. Naime, Mayani je kozmetički brend koji proizvodi kozmetiku koja nije testirana na životinjama te je prihvatljiva za vegane. Ono što karakterizira ovaj brend su kvalitetne formulacije proizvoda i atraktivna pakiranja proizvoda.

MAYANI Cosmic Magic šminka

Jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda je svakako njihova Magical Shadow paleta sjenila. Nijanse koje možemo pronaći u ovom kompletu idu od bež do crne te od ružičaste i plave zbog čega korisnici imaju velike mogućnosti za kombiniranje sjenila i stvaranje jedinstvenog make up looka. Osim šminke, kozmetika Mayani je vrlo poznata i po svojim kozmetičkim proizvodima za njegu kože. Idući najpopularniji Mayani kozmetički proizvod su njihovi zlatni flasteri za okoloočno područje koji iznimno hidriraju te smanjuju otečenost tog predjela kao i umor. Kao i svi ostali njihovi proizvodi i ovaj proizvod je veganski.

Slični postovi: