Majice s natpisima mogu biti odličan dar

Majice s natpisima su idealne za ljeto

Iako se trendovi u svijetu mode kontinuirano mijenjaju i svima se čini kao da svake godine morate kupiti novu odjeću jer prošlogodišnja više nije aktualna, postoje neki odjevni predmeti koji će zauvijek biti dobar komad. Majice su jako dobar primjer takve robe – neovisno o tome radi li se o jednobojnoj majici koja može biti dobra baza za modne dodatke ili o ludoj majici s velikim printom i natpisom, morate imati par dobrih komada u svom ormaru.

Majice su ležeran komad odjeće kojeg ćete gotovo uvijek moći iskombinirati s trapericama, tenisicama, ali i raznim svečanijim hlačama, dok god nosite cipele koje nisu preozbiljne. Majice s natpisima dobar su primjer majica koje osim modnog krika mogu biti i dobar dar. Danas ćemo vas usmjeriti u svijet natpisa i grafičkih printova te vam pomoći da izaberete ono što je idealno za vas ili osobu kojoj kupujete majicu. Savjeti su jednostavni, a rješenje jeftino!

Kako dizajnirati idealnu majicu s natpisom?

Prvo krenite od koncepta – kome kupujete majicu? Ako ju kupujete sebi, bit će puno lakše zaključiti kakav proizvod želite, a ako kupujete nekom drugom, morat ćete malo bolje razmisliti o interesima te osobe i tome čime se ta osoba bavi. Ponekad ćete morati malo jače „mućnuti glavom“, ali ćete generalno moći pogoditi ako izaberete seriju, film ili hobi koji je toj osobi bitan.

Dobar su izbor i šaljive majice s natpisima, pogotovo ako se radi o internoj šali ili nečemu što je povezano uz vaše prijateljstvo ili partnerstvo. O tome ćemo nešto više malo kasnije. Zasad, pokušajte zapisati na papir neke dogodovštine koje opisuju tu osobu ili pak neke njene interese. Pogledajte društvene mreže i zaključite što joj se sviđa.

Najčešće se kupuju majice s:

  • šaljivim natpisima
  • forama iz filmova ili serija
  • važnim datumima ili imenima

Odabir boje i veličine

Nakon toga birate veličinu, što je ponekad stvar kalkulacija (usporedite osobu sa sobom) ili pogađanja (ako baš nikako niste sigurni). Mi vam preporučujemo da uvijek izaberete veću veličinu, ako se dvoumite između dvije, s obzirom na to da se „oversized“ odnosno predimenzionirane majice s natpisima danas kupuju s namjerom – izgledaju ležerno i u trendu su.

Šaljive majice s natpisima
Šaljive majice s natpisima mogu biti odličan dar

Izaberite boju i imajte na umu da grafički tisak ili natpis mora biti u dobrom kontrastu s bojom. Razmislite i o tome je li ta osoba inače tip za šareno ili monokromatsko te hoće li moći iskombinirati taj tip odjeće s nečim što već ima ili ne.

Na kraju, dobro se raspitajte za politiku privatnosti, dostavu, način plaćanja i slično. Naručite proizvod od tvrtke kojoj vjerujete. Barem danas postoji i nekolicina koja vam omogućuje da majice s natpisima dizajnirate sami iz udobnosti svojeg doma, ne morate ni otići nigdje drugdje.

Šaljive majice s natpisima

Kratko ćemo se osvrnuti i na šaljive majice s natpisima koje mogu biti odličan dar za vaše prijatelje ili obitelj. Ako imate neku internu šalu s osobom, to je obično dobar izbor, a ako ne, obično postoji i neka ponuda šala ili natpisa koji su komičnog karaktera, a mogu biti zanimljivi svima.

Video: Top 10+ najkreativnijih i najsmješnijih dizajna majica ikad

Nije rijetko ni napraviti šaljivu majicu za parove – jedna majica nosi polovicu poruke, a druga majica nosi drugu polovicu. Takve šale imaju smisla tek kad su obje osobe jedna pored druge. Primjere šaljivih majica možete naći i pomoču Googla, tako da uvijek možete zatražiti nešto unikatno ako vam se u online trgovini ne nudi neka privlačna opcija. Ako znate engleski jezik, poigrajte se prevođenjem engleskih šala.

Kape su idealan dodatak na vaš outfit

Ljetne kape su praktičan modni dodatak koji nas štiti od sunca (ali i od osoba koje ne želimo pozdraviti) pa su stoga dobrodošle u našim modnim kombinacijama. One se posebno dobro mogu ukomponirati u outfit s nekom simpatičnom majicom, tako da nije loše birati neki jednostavan dizajn. I kape se često mogu personalizirati i možete napraviti dar u dva dijela, ali to je već nešto u što ćete morati uložiti malo više energije.

Ljetne kape
Promotivne kape su odličan poslovni poklon

U svakom slučaju, čitajte dimenzije i osigurajte se da će kape koje kupujete drugoj osobi pristajati dobro. Moguće je, naravno, da proizvod kupujete za sebe. Tad će kalkulacija biti puno manje i izbor se svodi na biranje boje i materijala. Svakako preporučujemo nešto što ima puno pamuka kako bi vam koža mogla disati. 

Sretno u dizajniranju i kupovini kape te u svakom slučaju iskoristite sve prednosti online shoppinga. Takvi se darovi i modni komadi nikako ne zaboravljaju!

Slični postovi: