Promocijski tekstil

Poboljšajte vidljivost svog poduzeća uz promocijski tekstil

Imate li neko veliko poduzeće u kojem radi puno ljudi, promocijski tekstil je odličan način da razveselite svoje radnike, a ujedno i plasirate svoju reklamu. Radnici vole kada od svog poslodavca dobiju neki komad odjeće ili obuće i sigurno će ga rado nositi na poslu. Bilo da je riječ o majici, kapi, jakni, cipelama ili nečem drugom, mnogi će to sa zadovoljstvom nositi.

Promocijski tekstil - kape
Kape su odličan komad za promociju

Također, ako je riječ o kvalitetnom promocijskom tekstilu, neki radnici neće imati problema niti da ga nose u svoje slobodno vrijeme, a time će vas nesvjesno reklamirati. Naime, promocijski tekstil je naziv za sve ono što na sebi ima vaš logotip, naziv poduzeća ili nešto slično po čemu će vas netko prepoznati.

Tvrtke koje nude usluge izrade promocijskog tekstila

Danas se na tržištu mogu pronaći brojne tvrtke koje za vas mogu napraviti promocijski tekstil. Princip njihova rada je sljedeći:

  • Poslat će vam katalog s raznim komadima odjeće i obuće iz kojeg možete odabrati željene modele
  • Vi ćete im poslati što želite da vam otisnu na te komade odjeće
  • Oni će to otisnuti na odabrane modele i poslati vam gotov promocijski tekstil

Riječ je o vrlo jednostavnom procesu u kojem vi ne morate gubiti puno vremena. Sve što je potrebno je da odaberete komade odjeće ili obuće, pošaljete ono što želite da bude otisnuto i vaš posao je gotov.

Sami napravite dizajn za promociju

Osim gore navednih tvrtki, danas na internetu (https://www.promotionalgifts.eu/) možete pronaći i brojne tvrtke koje vam nude da vrlo jednostavno sami dizajnirate gotov proizvod koji će vam onda oni isporučiti. Tako sami primjerice možete dizajnirati kape s natpisima.

Slični postovi: