Carnet domene

Mnogi se odlučuju za naplatne Carnet domene

Internetski prostor je prepun web stranica. Svakog dana se taj broj dodatno povećava, a za očekivati je da će se to i nastaviti. U samom početku, kada Internet nije bio globalno dostupan, broj web stranica je bio zanemariv. No, s obzirom da je Internet danas postao jedan od glavnih medija kada je u pitanju oglašavanje, mnogi su se odlučili za izradu svoj web stranica. Svi oni koji svoje poslovanje uglavnom temelje na hrvatskom tržištu, najčešće se odlučuju za naplatne Carnet domene. One su jednostavne za registraciju, a naziv takvih domena može biti proizvoljan.

Carnet domene

Odaberite naziv naplatne Carnet domene

Naplatne Carnet domene su zapravo gotovo identične bilo kojoj globalnoj domeni. A to znači da nećete biti ograničeni nekim određenim pravilima kada je u pitanju registracija. To s besplatnim Carnet domenama nije slučaj i kod njih postoje točno određena pravila koja se trebaju poštovati. Jedini uvjet da registrirate naplatne Carnet domene je da su slobodne. A da li je željena domena slobodna možete provjeriti prije registracije jer sve tvrtke koje vrše registraciju imaju ugrađeni pretraživač domena. No, možete iskoristiti i bilo koji drugi servis koji vam nudi tu mogućnost.

Ukoliko je određena Carnet domena slobodna, moći ćete ju vrlo jednostavno registrirati. U slučaju da nije slobodna, u većina slučajeva će vam sustav preporučiti domene sa sličnim ekstenzijama koje bi vam mogle biti zanimljive.

Registracija naplatne Carnet domene

Naplatne Carnet domene možete registrirati putem neke tvrtke koje nude tu uslugu. Uglavnom je riječ o tvrtkama koje nude brojne informatičke usluge, kao što su izrada web stranica, hosting, certifikati i sl. Postupak se svodi na praćenje jednostavnih koraka putem web stranica. Morat ćete upisati željeni naziv domene te nakon provjere da je slobodna, nastavit ćete na idući korak. On se najčešće sastoji od unosa osobnih podataka, kao i podataka o plaćanju. Kada sve to obavite, dobit ćete vašu naplatnu Carnet domenu na korištenje, na razdoblje koje ste odabrali prilikom registracije.

A kada imate svoju domenu, sada će biti još samo potrebno da ugovorite i uslugu hostinga, kako biste svoje web stranice mogli postaviti na neki poslužitelj te ih povezati sa svojom domenom.

Slični postovi: