Ljetne gume Goodyear

Ljetne gume su najbolje za tople dane

Tema današnjeg teksta su ljetne gume, zbog skorašnjeg dolaska vrućih dana i proljeća. One su prilagođene za visoke topline i izrađuju se od materija koji postiže maksimum na temperaturi kolnika većoj od 25 °C. Na niskim temperaturama se ljetne gume stvrdnu i nemaju dobra svojstva za vožnju, te nikako ne biste trebali po niskim temperaturama juriti s ljetnim gumama.

Ljetne gume Continental

Najbolji odabir je kupnja ALU felgi za ljetne i čeličnih za zimske gume, te mijenjanje svakih pola godine. Na taj način ćete izvući maksimum iz vašeg automobila i biti sigurni da neće proklizati i izazvati nezgodu prilikom normalne vožnje. Odgovarajuće gume za svako godišnje doba znatno će umanjiti vrijeme kočenja.

Čelične felge su dugotrajne

Osim guma, neophodno je da se na vozilu nalaze i kvalitetne i ispravne felge, koje su temelj za postavljanje guma. Najpopularnije su čelične felge, jer su znatno čvršće od ostalih vrsta. ALU felge su popularan izbor tijekom ljeta, zbog boljeg vizualnog izgleda, no znatno su mekše i lakše se oštećuju od čelične felge. Jedina mana čelične felge u odnosu na neke druge materijale je manja atraktivnost vozila.

Zbog standardnih dizajna, vaše vozilo se neće isticati u masi i neće mamiti poglede drugih ljudi. Neki ljudi tvrde i da su znatno teže, te da je potrošnja goriva s njima veća, no to je zanemarivo. Najbolja opcija je postavljanje ljetnih guma na alu i zimskih na čelične felge. Tako ćete moći jednostavno sami izmjenjivati gume kod promjena godišnjeg doba.

U web trgovini Silux možete pronaći razne auto dijelove po najboljim cijenama. Pretraga je jednostavna po modelu vašeg automobila, a ako tražite kvalitetne čelične felge, tada je Silux najbolje mjesto za njihovu kupnju. Jednostavno odaberite artikle koji su vam potrebni i izvršite narudžbu, te će paket stići na vašu adresu u veoma kratkom roku.

Slični postovi: