Puloveri su zimski hit za žene i muškarce

Dolazi zima i hladni dani po kojima je neophodno dobro se obući. Budući da su iz godine u godinu zime sve oštrije i dolazi do naglog zahlađenja, veoma je bitno da spremni dočekajte nagle hladnoće i budete dobro obučeni. Jakna je naravno neophodna oprema za zimu, no osim nje o toplini ovisi i ono što se nalazi ispod nje.

Klasične majice nisu pretjerano popularne zbog toga što ne štite tijelo od hladnoće veoma dobro, no zato su puloveri zimski hit za oba spola. Postoji nekoliko različitih vrsta pulovera, te načina ne koje se mogu nositi, a kroz današnji tekst saznajte sve o tome što su puloveri, gdje se mogu kupiti i koje su vrste i načini nošenja trenutačno najpopularniji.

Što su puloveri?

Puloveri su odjevni predmet za muškarce i žene, a svrstavaju se u majice. Oni su specifični po tome što su deblji od majica i izrađeni od finog materijala poput pamuka ili svile. Svoju popularnost mogu zahvaliti tome što izgledaju veoma svečano i odjevni su predmet za sve prilike. Puloveri se nose i na posao, i na svečane prigode, i na popodnevne šetnje, te su jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta.  Mogu se kombinirati i iznad košulje i kravate, te tako dobivaju još bolji i svečaniji izgled.

Puloveri i košulje

Ova dva odjevna predmeta oduvijek su bila povezana i puloveri su svojevrsna trenirka za košulje. Ako je vani hladnije i ne osjećate se ugodno samo u košulji, tada vam pulover može biti idealan dodatak za outfit. Na pulovere se može nositi i sako, iako je popularniji oblik nošenja sakoa na košulju i kaputa preko sakoa.

Za one ljude koji ne vole košulje, puloveri su idealna zamjena u kojoj ćete se osjećati znatno udobnije i konfornije. Postoje i neke majice koje su kombinirane od pulovera i košulje. Na njima je ušivena kragna i rukavi od košulje, a to su najčešće puloveri s v vratom.

Obični i v puloveri

Klasični puloveri imaju normalan okrugao vrat, te se nose kao deblje majice. Ispod njih se u pravilu ne stavlja košulja, jer okovratnik tada izgleda pomalo zgužvano. Mogu se nositi na sva događanja, a postoje i unikatni puloveri koji na se bi imaju istaknut neki natpis ili logo. V pulover razlikuje se samo po vratu, koji je u obliku slova v. Tako je napravljeno zbog ljepšeg izgleda kada se nosi preko košulje, te su ovakvi puloveri idealni za neke posebne prigode ili večere.

Puloveri s kapuljačom

Puloveri s kapuljačom kombiniraju svečani i sportski izgled, te su veoma popularni kod mlađih generacija. Oni mogu izgledati veoma lijepo, a najbolje ih je upariti sa trapericama i nekim sportskim tenisicama. Mi ne vidimo previše smisla u takvoj vrsti pulovera, no moramo priznati da neki izgledaju veoma lijepo. Sve u svemu, razlike u odnosu na druge pulovere je u dodanoj kapuljači i nešto širem izgledu.

Sweatshirts s tiskom

Puloveri i majice sa potiskom posebno su popularni zadnjih nekoliko godina. Tisak može biti smiješan ili zanimljiv, odabir je na Vama, a jedina stvar koja je sigurna da će biti veoma unikatan. Na majice.com.hr web trgovini možete sami kreirati svoj pulover s tiskom i odabrati dizajn kakav želite.

Na web stranici se nalazi aplikacije preko koje ćete odmah vidjeti Vaš dizajn i kako će izgledati kreirani puloveri s tiskom. Sam proces je kreacije je veoma jednostavan i sve što trebate je odraditi nekoliko koraka:

  • Odaberite kakvu vrstu majice želite kreirati: majica na kratki rukav, majica na dugi rukav, sweatshirt ili hoodie. 
  • Dodati sliku ili tekst koji želite na majici
  • Naručiti majicu
  • Majica će nakon narudžbe biti poslana na Vašu kućnu adresu

Za razliku od popularnih brendova, ovakav način kreacije je veoma jeftin i proći ćete znatno bolje nego kupnjom u nekom dućanu. Prilikom kreacije možete odabrati i neke slike iz pripremljenih dizajna i tako kreirati još zanimljiviji pulover ili na internetu pronači neku super fotografiju na jedni od za to najboljih stranica kao što je Dreamstime.

Pulover može biti odličan poklon kojim ćete obradovati Vaše najmilije, još ako ih iznenadite s dizajnom posebno kreiranim za njih, ostat će bez riječi. Mnogi parovi odlučuju se na kreiranje dvije majice u različitim bojama posvećenim upravo njihovoj vezi, te tako obilježavaju neke romantične praznike poput Valentinova ili Božića.

Budite maštoviti, odaberite prave boje i sliku za majicu, te prošećite gradom sigurni da nitko nema jednak pulover kao Vi.

Slični postovi: