Parfemi

Odaberite savršene parfeme za sebe ili svoje najdraže

Prvo što treba imati na umu je kako isti parfem neće jednako mirisati na svim ljudima. Razloga tomu je na pretek – prije svega, tu je kemija tijela. Hormoni, način prehrane, lijekovi i dodatci prehrani koje konzumirate uvelike mogu utjecati na to kako će se miris manifestirati na određenoj osobi. Ti je također i tip kože koju osoba ima. Općenito govoreći, parfemi, odnosno njihov miris duže traje na masnoj koži, na kojoj će također mirisati nešto slađe.

Parfemi

Parfemi koji dugo traju

Parfemi s mošusnim i drvenastijim tonovima također se duže zadržavaju na koži od onih laganih, voćnih i svježih, stoga je veoma važno znati kako ga nanijeti pravilno, kako bi se produljilo njegovo trajanje. Najbolje ga je nanijeti na čistu i suhu kožu, na mjesta gdje se osjeti puls. Koža je tamo prirodno toplija, pa će se miris jače osjetiti ako ga nanesete na mjesta poput:

  • zapešća, 
  • vrata
  • kože iza uha

Mirisne svijeće za ugodniji boravak u prostoru

Tražite li neko zanimljivo rješenje za ugodniji boravak u nekom prostoru, obogaćen mirisima, onda su mirisne svijeće idealno rješenje. Veliki asortiman možete pronaći u brojnim trgovinama, te možete odabrati mirisne svijeće upravo onih mirisa koje obožavate. To mogu biti mirisi poput raznih vrsta cvijeća, drva, ali i mirisi poput vanilije i sl.

Kako napraviti mirisne svijeće

U svakom slučaju, ako mirisne cvijeće zapalite u nekom prostoru, već kroz nekoliko minuta će se proširiti prekrasan miris. Mogu se koristiti i na otvorenom, samo što u tom slučaju taj miris neće biti toliko dugotrajan. Mirisne svijeće odličan su i poklon za razne prigode pa razmislite o tome kada nekoga želite darivati.

Slični postovi: