Zubni implantati

Lijep osmijeh sa zubnim implantantima

Razne bolesti, poput paradontoze, traume od udaraca ili jednostavno starenje, mogu rezultirati gubitkom zubi. Osim što utječe na estetiku, gubitak zuba također može predstavljati i problem u svakodnevnom životu, pogotovo tijekom jela.

Pravilan zagriz i lijep osmijeh jednostavno možete vratiti terapijom zubnim implantatima, koji su dugoročno i efikasno riješenje ovog problema. Većina ih dolazi s doživotnom garancijom te se mogu ugraditi bez obzira radi li se o jednom ili više zubi koji nedostaju. Ljepši osmijeh, lakši govor i više samopouzdanja samo su neki od prednosti kada su u pitanju zubni implantata.

Implantati ili most

Kod nedostatka jednog zuba, generalno se češće ugrađuje most, zbog jednostavnosti postupka. Ipak, gledajući dugotrajno, bolje rješenje svakako su zubni implantati, jer tijekom ugradnje nije potrebno brusiti zdrave zube, što i njima produljuje životni vijek, ali i smanjuje šansu za kasnijim nastankom bolesti.

S obzirom da se i na zubni implantat može staviti most, mogućnosti za popravak zuba je mnogo.

Oftalmološki pregledi. Osnovni oftalmološki pregled sastoji se od određivanja vidne oštrine s dioptrijom na daleko i blizu, mjerenja očnog tlaka, pregleda prednjeg segmenta oka na biomikroskopu  i širenja zjenica. Čitajte više …

Slični postovi: