Učinkoviti, a vrlo jednostavni načini da se izborite s podbratkom (prvi način je najpopularniji)!

Ako ne znate kako se riješiti podbratka, na pravom ste mjestu. Mnoge osobe odmah odustanu čitati kada vide da je za uklanjanje podbratka potrebno raditi vježbe. Čak i ako se te vježbe mogu izvoditi bilo kad i bilo gdje. Pa čak i ako te vježbe zahtijevaju maksimalno 10 minuta dnevno i uopće nisu teške. Još ne zahtijevaju nikakvu dodatnu opremu niti posebno zagrijavanje, a također ne dovedu do upala i nelagode u cijelom tijelu. Za takve osobe imamo poseban način uklanjanja podbratka – prikrivanje! Da, ako ste netko tko nema volje raditi vježbe, isprobajte neke od iznimno jednostavnih i učinkovitih trikova.

Kako se riješiti podbratka uz pomoć nekoliko trikova?

Kod žena je to lako izvodivo uz pomoć kose. Duga kosa i odgovarajuća frizura su najbolji pomagači u prikrivanju duple brade. I vi tako mislite? Pa, moramo vas razočarati. Podbradak se mnogo manje primijeti kada imate kratku kosu. Pogotovo ako imate zanimljivu frizuru jer će u tom slučaju svi gledati u nju, a podbradak će pasti u drugi plan. Ako imate kosu do brade, neminovno je da se pažnja usmjeri baš ka dijelu koji želite prikriti. Ženama je i u ovom slučaju šminka najbolji prijatelj. Na podbradak se treba nanijeti tamniji puder, a na lice staviti rumenilo kako bi se odvukla pažnja. Kako se riješiti podbratka ako ste muškarac? Muškarcima je malo lakše jer mogu pustiti bradu i oblikovati ju tako da vizualno ukloni podbradak. Odlična stvar je što je brada opet u modu (mada nikad nije potpuno ni izašla iz mode), pa vam preporučujemo da isprobate ovaj trik.

Odjeća kao sudionik u prikrivanju podbratka

Ako ne želite mijenjati frizuru, niste vješti sa šminkom i nijansiranjem, ili ne želite puštati bradu (u slučaju da ste muškarac), postoji rješenje i za takve slučajeve. Savjet je da pažljivije birajte odjeću. Nosite košulje na V izrez i pri tom ih nosite malo raskopčane. Za ovu svrhu vam mogu poslužiti i majice na V izrez. Za vrijeme hladnijih dana situacija je mnogo povoljnija jer se mogu nositi rolke koje znatno prikriju duplu bradu i obješenu kožu brade. Birajte rolke koje imaju malo dužu i širu kragnu, jer ništa nećete postići ako vas kragna bude zatezala. Čak možete dodatno skrenuti pažnju na taj dio koji toliko želite prikriti.

Ako nećete pod nož, imate opciju koju svi izbjegavate

Trebate biti svjesni da su gore navedeni trikovi načini da samo vizualno prikrijete podbradak i skrenete pažnju s njega. Oni vam neće istopiti taj višak masnih naslaga koji se nakupio na bradi i čini vas debljim i starijim. Ako ste ih isprobali i niste zadovoljno njihovim učinkom, ne preostaje vam ništa drugo nego da izdvojite 10 minuta dnevno i uz nekoliko laganih pokreta glavnom istopite duplu bradu i zategnete kožu vrata. Imate tu opciju ili odlazak pod nož. Iako vam to zvuči strašno, u današnje vrijeme je to sve češća pojava, a za plastične kirurge rutinski zahvat. Do vas je. Imate li hrabrosti prepustiti se u ruke stručnjaku koji će s par malih rezova, koji se poslije neće vidjeti, transformirati vaš izgled? Ili ćete ipak sami pokušati ukloniti podbradak u udobnosti svog doma?

Smanjenje podbratka bez odlaska na operaciju

Počnite ujutro dok nanosite hidratantnu kremu na lice. Lagana masaža i lupkanje prstima od korijena vrata ka bradi će potaknuti cirkulaciju i poboljšati limfnu drenažu. Samo 5 minuta masaže dnevno je dovoljno da osjetite promjenu. Ubrzo ćete ju i vidjeti, samo budite uporni. Još kada uključite nekoliko minuta laganih vježbi, bit ćete oduševljeni promjenom. Vježbe poput gledanja u plafon, dodirivanje ramena bradom, plaženje jezika što jače, kruženje bradom, pa čak i žvakanje žvake su odlični načini da istopite duplu bradu i prestanete skrivati svoje lice.

 

Slični postovi: