Najbolji kolagen za lice povećava elastičnost kože

Najbolji kolagen za lice u prahu

Briga za vaše lice je izuzetno bitna jer nećete cijeli život izgledati jednako dobro. Vaša koža će prirodno gubiti elasticitet i vlagu, što pridonosi stvaranju bora. Jedan od aktivnih „sastojaka“ vaše kože jest kolagen, a on je u mladosti 75% izraženiji no što je kad uđete u tridesete. Kolagen je zapravo protein, a ima vrlo bitno funkciju koja se može nadoknaditi! Koji je najbolji kolagen za lice i kako se konzumira donosimo u nastavku.

Najbolji kolagen za lice SinCare
Najbolji kolagen za lice SinCare smanjuje bore

Sve o kolagenu

Kolagen je protein koji se nalazi u vašim:

  • kostima
  • mišićima
  • koži
  • zubima
  • pa čak i u vašem probavnom traktu

Tijelo ga stvara jer mu je potreban, ali ga s vremenom krene stvarati manje. Kolagen je ispod mikroskopa spirala od 3 lanca, a dokazano je da koža svake godine izgubi 1% kolagena kojeg ima, i nikad ga ne nadoknadi. Ako živimo nezdravo, taj se broj još povećava!

Konzumiranje kolagena

Kolagen može biti i iznutra i izvana, pa se stoga unosi kako bi se nadoknadio u svim položajima. Ako izbjegavate sunce, dobro se hranite i vježbate, možete ga prirodno održavati. Ipak, ovo većini ljudi zaista nije dovoljno i zato se kolagen može uzimati u raznim oblicima:

  • kapsule
  • prah
  • tablete
  • tinkture

Unosom kolagena nećete izgubiti elastičnost kože, onu čvrstoću i podjednakost tona. To je nešto što će vam u budućnosti također uštedjeti novac jer nećete morati kupovati skupe proizvode i preparate za kožu.

Najbolji kolagen za lice 

Kvaliteta dodataka prehrani bitna je jednako kao i kvaliteta vaše prehrane. Nature’s finest proizvodi svoj kolagen koji osim prirodnog kolagena dobivenog iz ribe sadrži još neke zdrave sastojke, a među njima se ističe ashwagandha. To je mala biljka koja je poznata kao tradicionalan lijek, regulator šećera u krvi, regulator kortizola, regulator hormona …

Vrste kolagena: Prednosti tipa I, II, III, V, X

Nature’s Finest kolagen

Najbolji kolagen za lice je Nature’s Finest! Ovaj hidrolizirani kolagen u prahu je dobar unos proteina, a 100% je prirodan. Količina je 120 grama, a najviše je pogodan za rekreativce, sportaše, one koji žele imati bolju kosu, kožu i općenito zdravlje.

Za vrlo pristojnu cijenu će usporiti vaše starenje, a neće biti problem konzumirati ga, s obzirom na to da ima odličan okus jagode koji čini ovaj super dodatak pravom slatkom poslasticom!

Važnost pravilne prehrane

Najbolji kolagen za lice neće vam pomoći samo u održavanju kože lijepom, već će i snažni antioksidansi iz njega djelovati i na njego pomlađivanje, te na borbu sa slobodnim radikalima u tijelu. Tako će se cijeli organizam čistiti od toksina i osjećati ćete se ljepše, bolje i mlađe. Ovaj esencijalni protein u tijelu je neophodan za funkcionalnost i vitalnost tijela, te zdrav i sretan život.

Slični postovi: