Krovna kutija za automobil

Dosta prostora uz jednostavnu kupnju za vaš automobil

Krovna kutija je velika kutija koja je sigurno pričvršćena na krov vašeg automobila. Krovne kutije Withcar dizajnirane su kako bi osigurale dodatni prostor za pohranu glomaznih stvari kao što su vreće za spavanje, koferi, sportske torbe, oprema za kampiranje ili vani, ili čak sportska oprema.

Sjajna stvar kod krovne kutije je ta što ćete moći stvoriti dodatni prostor u svom automobilu za udobniju vožnju ili jednostavno ponijeti još više stvari sa sobom! Jedna od naših omiljenih prednosti krovne kutije je mogućnost pohranjivanja važnih stvari koje će vam trebati brzi pristup, a koji ne bi bio moguć u prtljažniku.

Video: Krovne kutije Nordrive

Također, pretrpani automobili mogu predstavljati sigurnosnu opasnost. Spremanje vaše prtljage u krovni pretinac spriječit će vozaču da iznenadno ometa pogled zbog nekog pomičnog predmeta, a vi ćete savršeno moći vidjeti kroz retrovizor.

Kako montirati krovne kutije na automobile?

Nažalost, ne možete samo kupiti krovnu kutiju i montirati je na krov svog automobila. Polazna točka za svaku kupnju krovnog sanduka je sustav krovnog nosača, pa ako već imate krovni nosač, odlična vijest! Ako nemate sustav krovnog nosača, uvijek ga možete kupiti zasebno ili zajedno s kutijom za automobil.

Krovna kutija
Krovna kutija omogućuje prijevoz dodatne prtljage

Ako imate krovni nosač instaliran i spreman za rad, morat ćete provjeriti sustav montaže koji koristi vaša krovna kutija i provjeriti je li kompatibilan s vašim sustavom krovnog nosača. Tri najčešća sustava za montažu krovnih kutija su:

U-vijci

Za montažu je potrebno oko 10 minuta, a ovo rješenje koristi vijke u obliku slova U koji se postavljaju preko poprečnih šipki krovnih šipki, s navojnim poklopcima unutar krovne kutije koji ih drže na mjestu. Krovne kutije u obliku slova U odgovaraju svim vrstama krovnih šipki, no ako odaberete Thule krovne šipke, morat ćete kupiti T-track adapter kako biste bili sigurni da odgovara ovim krovnim šipkama.

Power Click Montaža

Najbrži sustav za montažu za oko pet minuta, unaprijed instalirana “kandža” hvata šipke krovnog nosača.

Koja je najbolja krovna kutija?

Dobivanje najboljeg krovnog sanduka automobila ovisi o osobnim željama. Uzimanje u obzir sljedećih čimbenika pomoći će vam da odaberete najbolju krovnu kutiju za vaše potrebe.

Slični postovi: