Čovječe ne ljuti se je društvena igra za sve generacije

Kako djeca rastu, tako im se mijenja i interes za određene igračke. Dok su skroz mali, vole razne didaktičke igračke, slagalice i slično. No, kako sve više rastu, sve više će im se sviđati razne igre koje traže određenu razinu interakcije s drugima. Upravo zato su društvene igre ono što ih sve više privlači.

Društvena igra koje se svi rado sjećaju

Društvena igra Čovječe ne ljuti se je univerzalna igra koje se mnogi s nostalgijom sjećaju. To je jedna od onih igara koja se može vrlo brzo naučiti te za koju nije potrebno puno dodataka. Igra Čovječe ne ljuti se sastoji se od igraće ploče, figurica koje se pomiču po ploči i kockice za bacanje. I to je sve što vam je potrebno za ovu igru.

Iako je igra Čovječe ne ljuti se univerzalna, odnosno postoje univerzalna pravila kojih se treba pridržavati, to nije spriječilo proizvođače da ponude različite varijante ove igre. A ono u čemu se one razlikuju su dizajn ploče, figurica i kockice. Tako se možete odlučiti za klasičnu varijantu, s jednostavnim dizajnom svih elemenata. Oni koji više vole nešto drugačije, uvijek mogu potražiti varijante u kojem su klasične figurice zamijenjene nekim likovima, kod kojih je ploča drugačije oslikana i sl.

Slični postovi: