Posuđe za cvijeće

Posuđe za cvijeće idealno je ljubitelje prirode

Posuđe za cvijeće ima mnogo prednosti: dugotrajno je pa je isplativo bez obzira na to koliko ste odlučili investirati u njega, lagano je za održavanje i može se jednostavno premještati u prostoru, što je osobito važno kod ljudi koji često vole mijenjati izgled prostora u kojem žive.

Za posude u stanu ili kući najbolje je birati što laganije komade jer se tada lakše premještaju, ne oštećuju parket ili pod na kojem se nalaze prilikom povlačenja ili premještanja te se vrlo lako čiste i održavaju. Lagane posude za cvijeće koje su kvalitetno izrađene neće puknuti, a čak ih možete i oprati pod tušem ako bude potrebe za tim.

20 brzih, jednostavnih DIY ideja za posuđe za cvijeće

U kući se sve češće postavljaju i viseće posude za cvijeće koje služe kao umjetničko djelo, poput slike na zidu. Viseće posude unose jak dašak zelenila ako se u njih posade paprati ili puzavce koji brzo rastu i tako brzo ukrase prostoriju. Upotrebom prirodnih materijala poput ratane dodatno ćete stvoriti prirodni dojam unutar četiri zida. 

Vanjsko posuđe za cvijeće

Vanjsko posuđe za cvijeće, koje možete kupiti u online trgovini Miravila, također su vrlo atraktivne i uz njihovu pomoć lako se stvara prava mala oaza za odmor na balkonima i terasama. Za njih je vrlo bitno od kakvog su materijala izrađene jer moraju podnijeti svakakve vremenske uvjete: od jakog sunca do velike vlage i velikih promjena u temperaturama. Biranjem kvalitetnog vanjskog posuđa spriječit ćete pojavu pukotina, blijeđenje boja i slične pojave zbog kojih će vaše posude za biljke izgledati neprivlačno i staro. 

Vanjsko posuđe za cvijeće
Vanjsko posuđe za cvijeće

S obzirom da se vanjsko posuđe za cvijeće obično nalazi jedno blizu drugog bitno je dobro uskladiti njihove boje, ali i boje cvijeća koje ćete posaditi u njega. U veće posude posadite velike biljke, ali nemojte ih staviti tik jedne uz druge već razbijte cjelinu s nekoliko manjih posuda.

Slični postovi: