LS2 kacige

LS2 kacige nude kvalitetu, sigurnost i moderan dizajn

Kada se radi o opremi za vožnju motocikla, bez sumnje, najvažniji dio opreme jest kaciga. Kaciga je dio opreme koji najviše utječe na sigurnost vozača, a ujedno i dio koji najviše predstavlja vozača na cesti. Zbog toga je važno odabrati kacigu koja udovoljava visokim sigurnosnim standardima, a istovremeno pruža udobnost i moderan dizajn. 

LS2 jedan je od najpoznatijih proizvođača kaciga, ali i ostale opreme za motor. Ono što LS2 garantira je kvalitetna oprema, koja uz to i izgleda odlično. Veliki izbor potražite u brojnim specijalističkim trgovinama s moto opremom.

Zašto baš LS2 kacige

LS2 je međunarodni brand kaciga, sa sjedištem u Španjolskoj. Tvrtka se razvila u jednu od najvećih i najprestižnijih tvrtki u industriji motociklističkih kaciga, zahvaljujući svojoj posvećenosti kvaliteti i sigurnosti. LS2 kacige za motocikl dizajniraju se u Španjolskoj, a proizvode u tvornicama širom svijeta, koristeći najnovije tehnologije i materijale. Svaka moto LS2 kaciga prolazi rigorozne testove sigurnosti i udobnosti, kako bi se osiguralo da vozači imaju najbolju moguću zaštitu na cesti. Kada se radi o kacigama za vožnju motocikla, onda trebaju zadovoljiti sljedeće kriterije:

  • Sigurnost
  • Kvaliteta materijala
  • Udobnost 
  • Dizajn 
LS2 kacige su certificirane za maksimalnu zaštitu
LS2 kacige također su certificirane prema drugim sigurnosnim standardima poput DOT i Snell. Uz to su izrađene od termoplastičke smole, koja nudi izvrsnu otpornost na udarce i pruža maksimalnu zaštitu glave.

LS2 kacige nude visoke standarde u svim ovim kategorijama i dostupne su u velikom izboru stilova i boja. Međutim, ako planirate dugi put, uvijek dođu u obzir i koferi za motor, kako biste osigurali praktičnost i udobnost na cesti. 

Sigurnost i kvaliteta materijala moto opreme

Sigurnost je uvijek najvažniji faktor pri odabiru kacige, a LS2 kacige su poznate po svojim visokim standardima sigurnosti.

ISI u odnosu na DOT, ECE, SNELL, SHARP ocjene / certifikati na kacigama

Svaka kaciga prolazi rigorozne testove kako bi se osiguralo da ispuni sigurnosne standarde najviše razine, uključujući standard ECE 22.05, koji je najčešći standard u Europi.

Slični postovi: