Horizon T101-04 Traka za trčanje

T101-04 Traka za trčanje od Horizon-a je njihov početnički model, i dobitnik nagrade.

Njena 20″ X 55″ paluba koju pokreće 2.25 CHP motor koji će ići i do 10 milja po satu je dizajniran da bude tiši od ostalih modela. Ovaj rejting i brzina čine T101-04 perfektnim za šetača ili džogera, ali će i savladati i slabije trčanje.

Za intenzivnije treninge, paluba će se nagnuti za 10% što je podesivo sa lakom kontrolom iz konzole. Konzola se prikazuje sa 4.5 LED ekranom koji je malo manji u odnosu na ostale modele, i nema pozadinsko osvetljenje ali ne biste trebali da imate problema sa čitanjem. Dolazi sa 30 različitih pre programiranih treninga koji se fokusiraju na razdaljinu, kalorije, korake, ili ostale mere uključujući puls.

Horizon treadmills takodje daje dobru garanciju za ovaj model. Skelet i motor su pokriveni doživotno a svi ostali delovi su osigurani na 2 godine. To takodje uključuje i 1 godinu rada. Postoji malo kompanija koji pružaju ovako darežljive garancije.

elite-t7

Ako volite ekstra zaštitu, proširene pre programirane treninge, i ne smeta vam manji displej, T101-04 je odlična opcija.

Horizon Fitness Adventure 3 Traka za trčanje

The Adventure 3 Traka za trčanje je naprednija od T101-04 modela sa nekim dobrim dodatim karakteristikama koji će se svideti trkačima posebno.

Dolazi sa 2.5 CHP digital drive motorom koji je tih, pouzdan, i boljim odzivom nego ostali motori. Motor će se rekalibrirati dok vežbate tako da radi sinhronizovano sa vašim koracima. Sa ovim rejtingom, Adventure 3 će ići i do 12 milja po satu i imaće nagib do 12%, što je najviše u tom cenovnom rangu.

Slični postovi: