Funkcionalnost auto tepiha po mjeri

Auto tepisi su nesumnjivo oprema koju baš svaki automobil treba imati. Njihova uloga je očuvanje unutrašnjosti vozila kao i brže i jednostavnije čišćenje podnih površina. U slučaju nedostatka tepiha, prašina, prljavština i druge nečistoće zadržavaju se na podnom tapecirungu i vrlo teško ih je otkloniti. A o vlazi koja dospijeva na podnu površinu automobila, a koju najčešće unosimo preko obuće i koju je gotovo nemoguće osušiti da i ne govorimo.

Upravo to je svrha auto tepiha – lako otklanjanje prljavštine i jednostavno sušenje vlažne podne površine. Zaprljan ili vlažan tepih jednostavno izvadimo iz automobila, prema potrebi operemo, očistimo ili osušimo, a potom ga vratimo u automobil. Zahvaljujući auto tepisima možemo u svakom trenutku i u svim godišnjim dobima uživati u čistoći našeg limenog ljubimca.

Prednosti koje nude auto tepisi po mjeri

Auto tepisi po mjeri se savršeno uklapaju u unutrašnjost automobila i potpuno se prilagođavaju svakoj podnoj površini. Oni su funkcionalni, izdržljivi i trajni i izrađuju se od pomno biranih i kvalitetnih materijala, ovisno o vašoj želji i izboru. Ako se odlučite na tepihe od tkanina tada imate mogućnost izbora između široke palete raznih vrsta tkanina, uzoraka, boja, pa čak i njihovih kombinacija.

Imate li neku posebnu viziju vezanu za izgled tepiha, možete ju ostvariti upravo zahvaljujući tome što se auto tepisi po mjeri izrađuju upravo prema idejama i željama kupca. Oni koji žele ići korak dalje mogu naručiti primjerice auto tepih s logotipom ili nekim drugim osobnim detaljem, što će nedvojbeno doprinijeti jedinstvenosti, unikatnosti i posebnosti cijelog vozila.

Ono što je odlično kod narudžbe tepiha po mjeri je činjenica da većina proizvođača ima već pripremljenu bazu preciznih mjera za svaki tip automobila, što će vam uštedjeti vrijeme mjerenja i dostavljanja traženih mjera.

Razlika između univerzalnih i tepiha po mjeri

Koliko puta ste se uvjerili da univerzalni tepisi za automobil ne zadovoljavaju vaš ukus. Naime, bilo da su izrađeni od gume ili tekstila oni najčešće ne odgovaraju podnoj površini, onako kako bi trebali. Nerijetko se dogodi da su preveliki, a još češće da su premali. U tim slučajevima tepisi se neprekidno pomiču što je vrlo frustrirajuće, a da ne govorimo o tome koliko opasno može biti kada se nagužvaju ispod papučica vozila.

Sve te neugodne situacije se vrlo jednostavno mogu izbjeći korištenjem tepiha po mjeri. Auto tepisi izrađeni po mjeri će savršeno prianjati na podnu površinu, neće se pomicati i savršeno će se uklopiti u vaš automobil.

Mnogi susprezaju od naručivanja tepiha po mjeri za svog limenog ljubimca jer se plaše njihove cijene, koja je dakako nešto veća od cijene univerzalnih tepiha. No, kada se sagledaju sve razlike i prednosti jednih i drugih, tada je jasno da su auto tepisi po mjeri ulog koji se apsolutno isplati.

Slični postovi: