Dizalica za auto

Dizalica za auto kao funkcionalan dodatak

Za sve one koji planiraju koristiti dizalicu za auto za profesionalne primjene, primjerice u nekom auto servisu, njezina nosivost je jedan od glavnih podataka na koji trebaju obratiti pažnju. Ona se mjeri u tonama. Vrlo je bitno znati koliku težinu auto dizalica može izdržati kako biste znali kakve automobile smijete dizati pomoću nje.

Nemojte nikako zanemariti upozorenje o maksimalnoj nosivosti jer bi se moglo dogoditi da vam auto dizalica popusti nakon što ste podigli automobil u zrak te bi moglo doći do njegovog oštećenja pri padu na tlo.

Veća nosivost je uvijek bolji odabir

Pri kupnji dizalice za auto, uvijek se bolje odlučiti za nešto veću nosivost od one koju trenutno trebate. Naime, imate li vlastiti automobil i kupite li auto dizalicu nosivosti otprilike kao što je težina vašeg sadašnjeg auta, mogli biste imati problema ako kasnije promijenite automobil koji će biti dosta teži.

Dizalica za auto

Zato je uvijek bolje odabrati dizalicu za automobil veće nosivosti jer ćete tako svakako biti sigurniji pri podizanju i onih nešto lakših automobila. A s obzirom na veliki asortiman u trgovinama u kojima se prodaju autodijelovi, ne biste trebali imati problema s pronalaskom odgovarajućeg modela.

Niže cijene nego u lokalnim trgovinama

Video: Autodijelovi Silux

Autodijelovi u web trgovini Silux su vrlo često i jeftiniji nego u onim lokalnim. Razloga za to je mnogo, a jedan od njih je i to što ne postoje troškovi za fizičke trgovine i puno zaposlenika, već se sve obavlja putem interneta i nerijetko iz jednog centralnog skladišta iz kojeg se šalju svi proizvodi. Ako dosad već niste, svakako provjerite ovaj način kupnje autodijelova, sigurno ćete biti ugodno iznenađeni.

Slični postovi: